L’endemà de tot

L’endemà de tot, de Lluís Calvo, es presentarà a la llibreria La Impossible el dia 27 de maig a les 19:30 amb Jaume C. Pons Alorda, Jordi Marrugat i Lluís Calvo. No hi falteu!

9788415539704

 

“Lluís Calvo ens explica una història amb ritme àgil, com si es tractés de la transcripció d’una tirallonga de pensaments pronunciats espontàniament en veu alta. Ens fa passar de la vida d’un a la d’un altre, ens passeja pels carrers antics que no han perdut la seva essència en cap dels seus sentits, ens endinsa en locals que, no per passar desapercebuts tenen menys importància, de fet, hi poden tenir lloc esdeveniments transcendentals capaços de capgirar l’ordre fins aleshores establert, marcar el caràcter de l’individu.”

Mar Fontana Peitiví, Núvol.

 

“Una novel·la radicalment contemporània amb el Raval com a centre i uns personatges molt i molt propers que ravalegen pels grans temes com la precarietat, la maduresa, el romanticisme, la identitat, etc. amb un to contingut, sense grandiloqüències i sí amb molta convicció.”

Damià Gallardo, llibreter, a Lokunowo.

 

‘Una magnètica història de perdedors dels de tota la vida. Un viatge edificant per la degradació d’un futur que ens torna de dret al passat, com si el Xino encara fos entre nosaltres. Un retrat actual de la sordidesa de la Ciutat Vella de sempre. Quatre herois antics i alhora moderns que lluiten per morir dignament en una ciutat que ja és morta des de fa temps.’

Pau Vidal.coberta_l endema de tot_contra

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s