Una dona meravellosa

UnaDonaMeravellosaMitjana

La nova novel·la de Joan Jordi Miralles és absorbent i addictiva.

Una dona meravellosa, LaBreu Edicions, 2014.

La Neus, una infermera que voreja els quaranta anys i treballa a Bellvitge, decideix trencar amb una vida sense al•licients i aventurar-se en la recerca de la suposada llibertat. Imagina com esdevenir una vida heroïna moderna d’extraradi evitant la fatalitat d’una trajectòria vital que semblava inamovible, fossilitzada. Dinamita, a la seva manera, les relacions personals i procura endinsar-se en la sensualitat a través d’una exploració radical del sexe per capgirar les rutines de cada dia. Sense saber-ho s’ encamina cap a una porn tragedy que posarà el seu cos i salut mental al límit de l’abisme, la tragèdia l’envolta tant a la feina com a la intimitat.

La seva fugida cap endavant, el seu alliberament, no és el camí de roses que hauria imaginat, sinó una mena de descens a la realitat decadent d’una societat on res no és el que sembla. La seva resiliència natural i els instints més animals –sobretot el de supervivència– l’ajudaran a refer-se i recuperar veritats del seu passat familiar que desconeixia reescrivint així una invocació farcida de violència subtil per arribar a reconstruir-se .

Una novel•la que sacseja a qui la llegeix, un camp de batalla a la intempèrie. Una història de solituds i passions viscerals, carnalitats i plaers inconfessablement colpidors.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s