MESTRES DE MESTRES, d’Albert Vinyoli

Mestres10cm300ppp

Dins la programació actual de Televisió de Catalunya destaca per la seva qualitat i bona acollida el programa “Mestres de mestres”, dirigit per Albert Vinyoli i que es torna a emetre pel Canal 33, a partir de dilluns dia 24 de febrer, després del programa Ànima.

A “Mestres de mestres”, 13 personatges de primer nivell del món cultural català expliquen què han après al llarg de la seva existència i de qui ho han après. Com han forjat la seva carrera, quines han estat les lliçons més importants de les seves vides, quins són els seus referents (pares, amics, professors…). En una entrevista en profunditat conduïda per Albert Vinyoli, ens descobreixen qui els ha fet ser com són.

Editorial Meteora ha tingut el privilegi de poder publicar el llibre que recull les tretze entrevistes, tant el que podem veure a la televisió com tot allò, que per qüestió de temps, no es va poder emetre.

http://www.editorialmeteora.com/libro/mestres-de-mestres/157

Les personalitats entrevistades són:

Raimon (cantant), Eudald Carbonell (arqueòleg), Josefina Castellví (oceanògrafa), Lluís Pasqual (director teatral), Carles Santos (músic), Jorge Wagensberg (físic), Lluís Foix (periodista), Colita (fotògrafa), Cesc Gelabert (coreògraf), Alfredo Pastor (economista), Anna Cabré (demògrafa), Fermí Puig (cuiner), Isona Passola (cineasta).

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s