Els miralls negres

Els Miralls negres, llibre de relats d’Antoni Vidal Ferrando.

coberta mirall negre 03

Antoni Vidal Ferrando torna a la narrativa amb un treball, Els miralls negres, que recupera el bo i millor d’Almandaia, el món literari que el gran escriptor mallorquí ha creat i fa servir per narrar-nos un passat que es mou entre la tenebra i l’enyor, i que, en molts aspectes, ens connecta directament amb un present que crèiem, equivocadament, salvaguardat de velles amenaces.
Aquest llibre consta de dotze relats extraordinaris escrits des de la mallorquinitat universal de l’autor mitjançant una narrativa, profunda i lírica, que va del detall més local i pròxim a l’observació més global, amplitud només a l’abast d’escriptors que, com Antoni Vidal Ferrando, són també grans poetes. La presència dels elements naturals i, sobretot, la descripció precisa dels complicats caràcters humans constitueixen un dels molts valors d’aquesta obra.
Les narracions d’aquest llibre són també un intent, lloable i triomfant, de recuperar una memòria històrica que no s’hauria d’haver perdut mai.
La literatura d’Antoni Vidal Ferrando, que al costat del seu to líric i tendre ens planteja uns conceptes que poden tallar com un ganivet, aconsegueix amb Els miralls negres satisfer plenament els seus lectors de sempre i atraure amb força les noves generacions d’amants de la narrativa.

Web de ELS MIRALLS NEGRES elaborada per Bearn Sala de Lletres
Llibret promocional amb un fragment de ELS MIRALLS NEGRES

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s