Independència d’interessos

Independència d'Interessos_cobertaIndependència d’interessos és un thriller polític que gira al voltant de les consultes sobre la independència de Catalunya i el dret a decidir, per endinsar-se en la manera que la set de diners i poder determina el comportament d’algunes persones i perverteix les actuacions fins trair uns ideals.

El monestir de Sant Llorenç del Munt pot tornar a mans dels anteriors propietaris. En Jaume Borrell, descendent del comte Borrell, que va cedir els terrenys a l’Església al s.XI, negocia la compra del document robat que el legitimaria a reclamar la propietat. Però el document exigeix unes condicions on el dret a decidir del poble de Catalunya jugarà un paper important.

Amb tots els estaments policials estatals aplegats en una caòtica reunió que s’allargarà durant dies per resoldre el cas, el milionari Borrell intentarà, en paral·lel, manegar la consulta sobre la independència de Catalunya.

Un alcalde nacionalista, una política de la dreta espanyolista, el gerent del Monestir de Sant Cugat i els familiars d’en Borrell només faran que complicar un cas on les solucions més agosarades es proposaran a la reunió de cossos policials.

“Un estil narratiu precís, àgil, uns diàlegs directes, fins i tot durs; amb uns personatges descrits hàbilment.”

Sonograma.

“Marc Moreno desgrana una ficció de fons absolutament creïble i es diverteix col·locant estratègicament certs aspectes que, tot ratllant la hipèrbole i l’absurd, no fan altra cosa que incidir en la desconcertant deriva de la nostra societat.”

Anna Maria Villalonga. A l’ombra del crim.

“Un mosaic prou interessant i divertit a la vegada. Moreno ha moderat la dosi de sang i fetge de la novel·la anterior, però continua fent una interessant mescla de política i gènere negre que promet futurs llibres.”

Sebastià Bennassar. Llegir en cas d’incendi.

“Té girs argumentals que et deixen amb la boca oberta i quan comences a tenir els teus sospitosos, gira la truita i et retrobes buscant indicis i pistes per descobrir les trames polítiques i policials.”

Núria Sànchez. La Petita Llibreria.

“Una trama original, una mica rocambolesca i divertida que funciona.”

Quadern de Mots.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s