Concurs!

Us convidem a tots  a participar en aquest concurs que comença ara mateix! Concurs

BASES DEL CONCURS:

BASES DEL CONCURS:
1. Al concurs hi poden participar tots aquells usuaris de les aplicacions Facebook o Twitter dins del territori espanyol que realitzin fotografies en les què aparegui un llibre de les editorials agrupades a “Llegir en Català” i escriguin una breu recomanació amb un màxim de 240 caràcters (sense comptar els caràcters de l’etiqueta o hashtag). Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs podran ser seleccionades.
2. La inscripció al concurs implica que el participant tingui un compte a Facebook o Twitter i que respecti les condicions de la xarxa que tri (https://www.facebook.com/legal/terms‎ o https://twitter.com/tos).
3. Les fotografies han de ser etiquetades sota l’etiqueta #LlegirEnCatala o #llegirencatala i compartir-les a la pàgina de Facebook de “Llegir en Català” o al compte de Twitter @llegirencatala
4. L’Organització es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.
5. El concurs és vàlid per a totes les fotografies pujades entre les 21 h del 13 de novembre i les 21 h del 13 de desembre del 2013 sota l’etiqueta #LlegirEnCatala o #llegirencatala i compartides a la pàgina de Facebook de “Llegir en Català” o al compte de Twitter @llegirencatala
6. Cada participant hi podrà participar amb una única fotografia dins de les dates del concurs i sempre d’acord amb la temàtica del concurs.
7. Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè “Llegir en Català” pugui utilitzar per exposar i promocionar les seves activitats de difusió i els llibres de les editorials agrupades.
8. Els guanyadors seran escollits pel comitè de “Llegir en Català” amb l’ajuda de dos professionals: el fotògraf Carles Domènec (Premi a la foto més original) i el llibreter Damià Gallardo (Premi a la recomanació més original).
9. El concurs finalitzarà a les 21 h del 13 de desembre del 2013. La decisió del jurat es farà pública dilluns 16 de desembre 2013 abans de les 21 h.
10. Els premis són:
Premi a la foto més original

1r Premi: 5 llibres i una samarreta
2n Premi: 3 llibres

Premi a la recomanació més original

1r Premi: 5 llibres i una samarreta
2n Premi: 3 llibres

Sorteig

1r afortunat, 2 llibres
2n afortunat, 2 llibres

11. L’acceptació del premi per part dels guanyadors suposa donar el consentiment a l’Organització per utilitzar amb finalitats publicitàries el seu nom i imatge al material promocional relacionat amb la present campanya.
12. La participació a la present promoció suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que efectuï l’Organització en referència a aquestes.

samarreta-noi_llegir-en-català_verticalsamarreta-noia_llegir-en-català_vertical

Anuncis

3 thoughts on “Concurs!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s