Concurs!

Us convidem a tots  a participar en aquest concurs que comença ara mateix! Concurs

BASES DEL CONCURS:

BASES DEL CONCURS:
1. Al concurs hi poden participar tots aquells usuaris de les aplicacions Facebook o Twitter dins del territori espanyol que realitzin fotografies en les què aparegui un llibre de les editorials agrupades a “Llegir en Català” i escriguin una breu recomanació amb un màxim de 240 caràcters (sense comptar els caràcters de l’etiqueta o hashtag). Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs podran ser seleccionades.
2. La inscripció al concurs implica que el participant tingui un compte a Facebook o Twitter i que respecti les condicions de la xarxa que tri (https://www.facebook.com/legal/terms‎ o https://twitter.com/tos).
3. Les fotografies han de ser etiquetades sota l’etiqueta #LlegirEnCatala o #llegirencatala i compartir-les a la pàgina de Facebook de “Llegir en Català” o al compte de Twitter @llegirencatala
4. L’Organització es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.
5. El concurs és vàlid per a totes les fotografies pujades entre les 21 h del 13 de novembre i les 21 h del 13 de desembre del 2013 sota l’etiqueta #LlegirEnCatala o #llegirencatala i compartides a la pàgina de Facebook de “Llegir en Català” o al compte de Twitter @llegirencatala
6. Cada participant hi podrà participar amb una única fotografia dins de les dates del concurs i sempre d’acord amb la temàtica del concurs.
7. Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè “Llegir en Català” pugui utilitzar per exposar i promocionar les seves activitats de difusió i els llibres de les editorials agrupades.
8. Els guanyadors seran escollits pel comitè de “Llegir en Català” amb l’ajuda de dos professionals: el fotògraf Carles Domènec (Premi a la foto més original) i el llibreter Damià Gallardo (Premi a la recomanació més original).
9. El concurs finalitzarà a les 21 h del 13 de desembre del 2013. La decisió del jurat es farà pública dilluns 16 de desembre 2013 abans de les 21 h.
10. Els premis són:
Premi a la foto més original

1r Premi: 5 llibres i una samarreta
2n Premi: 3 llibres

Premi a la recomanació més original

1r Premi: 5 llibres i una samarreta
2n Premi: 3 llibres

Sorteig

1r afortunat, 2 llibres
2n afortunat, 2 llibres

11. L’acceptació del premi per part dels guanyadors suposa donar el consentiment a l’Organització per utilitzar amb finalitats publicitàries el seu nom i imatge al material promocional relacionat amb la present campanya.
12. La participació a la present promoció suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que efectuï l’Organització en referència a aquestes.

samarreta-noi_llegir-en-català_verticalsamarreta-noia_llegir-en-català_vertical

3 thoughts on “Concurs!

  1. Quina bona idea! :-D

    Una pregunta, però. Si dieu que el límit de caràcters és 240, vol dir que podem fer una recomanació que ocupi dos tweets en cas que la fem via Twitter, oi?

    Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s